Hotel booking logo

Smiling DanmarkTurist information
Søg en by:
Vi beklager, - der opstod en fejl ved et server kald??

Vælg til venstre, den region du besøgte og vælg derefter det menupunkt du var ved at læse,

Søg en by i søgefeltet til venstre eller klik på knappen her

Vi forsøger at rette fejlen hurtigst muligt.

 
 

SmilingDanmarkVisit Smiling Denmark

Alle væsentlige oplysninger  om Danmark på ét sted - smilingdanmark.dk .

Region HovedstadenI Nordsjælland finder du Danmarks to største søer, nemlig Arresø og Esrum Sø. Det er også her du finder Gribskov, der er et af Danmarks største skovområder. Og bag nordkysten kan du blandt andet opleve de flotte lyngklædte Tibirke Bakker.

København er en mangfoldig by, og på trods af byens relativt beskedne størrelse, har de enkelte kvarterer hver deres særpræg, som det helt klart er værd at opsøge og opleve på nærmeste hold.

Tivoli er et must for alle børn og barnlige sjæle, der besøger København. Tivoli ligger få minutters gang fra Rådhuspladsen, og med Københavns Hovedbanegård som nærmeste nabo er det let at komme dertil.

 

Nordsjælland - Kunstmuseet Louisiana, HumlebækLouisiana ligger ved Nordsjællands kyst i en stor gammel park med udsigt over Øresund mod den svenske kyst. Museets samling af moderne kunst omfatter internationale kunstnere som Arp, Francis Bacon, Calder, Dubuffet, Max Ernst, Sam Francis, Giacometti, Kiefer, Henry Moore, Picasso, Rauschenberg og Warhol.Hvert år viser Louisiana seks til otte større udstillinger af moderne og nutidig kunst.

Det grønne og frodige Nordsjælland veksler mellem kuperede åbne landskaber med vældige skove og store søer. Nordsjælland Langs nordkysten finder du nogle af Sjællands smukkeste kyststrækninger og bedste badestrande, og langs Øresund er der flotte udsigter over sundet til Sverige. På en ferie i Nordsjælland kan du også besøge nogle af Danmarks kendteste slotte, nemlig Kronborg og Frederiksborg Slot,

Region Sjælland - Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster, store og små øer, der er meget forskellige i landskabelig forstand. Sydsjælland er kuperet, frodig og grøn, og på Stevns og Møn finder du vældige kridtklinter ud mod Østersøen. Lolland og Falster er præget af åbne, grønne og flade landskaber, og på Falsters østkyst er der kilometervis af flotte strande. Det hele holdes helt bogstaveligt sammen af broer. Storstrøms-broen og Farøbroerne forbinder Sjælland med Falster, mens Møn er forbundet med Sjælland via Dronning Alexandrines Bro og Guldborgsundbroen forbinder Falster med Lolland.Møns klint Sydsjælland Denmark

Region Syddanmark byder på et væld af inspirerende møde- og kongresfaciliteter – små som store – med i alt 20.000 hotelværelser og alle tænkelige faciliteter. Læg hertil masser af kulturelle og kulinariske oplevelser og et rigt natur- og byliv inden for kort rækkevidde.

Hvis du går med tanker om at afholde en international kongres eller konference i regionen, står Inspiring Denmark klar med masser af hjælp og sparring, og vi vil gøre alt for, at din vision bliver til virkelighed. Vi kan godt afsløre, at du kan forvente dig noget helt særligt fra regionen hvor H.C. Andersen blev født og LEGO blev opfundet.

Dybøl Mølle danmark
Dybøl Mølle, der er et yndigt land

 Hvorvidt det er dit første besøg her på siden eller i det smukke land Danmark eller ej, og om du søger i forretnings øjemed eller fornøjelse, vores ambition her på SmilingDanmark.dk er at sikre, at du får alle de  informationer du søger om Danmark. - Selv info om den virksomhed, du ønsker at besøge, hvis du er på forretningsrejse.Region Hovedstaden

Denne side er på Dansk, men formålet med SmilingDanmark.dk, er at promovere Danmark, Danske virksomheder og Danske interesser Internationalt og Globalt gennem samarbejde med en hel vifte af internationale turist og forretningsportaler.

Vi har samlet alle de væsentlige oplysninger,  i overskuelige sektioner, fra dybdegående beskrivelser af seværdigheder, restauranter og hoteller, Bed and Breakfast, B&B, Campingpladser. - til information om det område eller egn/by du, turister, forretningsforbindelser eller besøgende til Danmark søger.

Har du ubesvarede spørgsmål, kommentar eller vil du tilføje noget til siden, så er du velkommen til at kontakte os og vi vil vende tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Restaurant noma Copenhagen DenmarkSmiling Denmarknoma er verdens bedste restaurant og Rasmus Kofod er verdens bedste kok.
Mærsk har verdens største containerskib, - H. C. Andersen verdenskendt digter, - Danmark har meget at prale af.

SmilingDenmark Tourist Tips :
Find de bedste seværdigheder i Danmark på SmilingDanmark.dk - find Campingpladser og reserver hoteller i Danmark . Fin ud af hvad du skal se, hvor du skal bo og hvad/hvor du skal spise på din tur i Danmark.  Vælg den Region, - egn - By du vil udforske.

Er din favorit region - egn - By eller seværdighed ikke beskrevet godt nok, eller har du rettelser, så send os endelig en mail.

Kina er et lukrativt marked og Danmark sender handelsdeligationer og hele kongefamilien på charme offensiv, vær med og promover Danmark og din virksomhed overfor det enorme marked. - Flere Kinesere end hele Danmarks befolkning, søger hvert år oplysninger om produkter og virksomheder, bla,  på vores internationale side Smilingglobe.com - Indtast din virksomhed her på smilingDanmark.dk, og du bliver vist i hele verden, på alle vores turist og erhvervsportaler, også i Kina.

H. C. Andersen´s hus Odense
Det gule hjørnehus, Hans Christian Andersen´s fødested Odense.

I Danmark arbejdes der kraftigt på at øge turismen og Kommuner samarbejder om at skabe hver deres turistmekka.

Den stigende mængde  turister, "verdensborgere" der taler Engelsk, har også brug for en Blikkenslager til vandhanen i sommerhuset, - en Advokat og en Ejendomsmægler når de vil købe huset, - Tømrer, - Haveservice - en fiskeforretning, - lystfiskegrej - bilen skal repareres, - you name it.

Legoland bilund DenmarkVil du med på "vognen"? - - vil du promovere og synliggøre din virksomhed internationalt,? - vil du skabe vækst og kunder til din virksomhed? - Vil du have del i den omsætning et stigende antal turister skaber i Danmark.? - - Indtast din virksomhed her og bliv vist globalt på alle vores portaler.

Hoteller - Restauranter - Bed and Breakfast - Campingpladser
En stigende andel af service og turistvirksomhedernes omkostninger går til commision, - bookingbureauer, - annoncering, - affiliates afgifter - hver clik på Google koster kassen - Indtast dit Hotel, Service eller turistvirksomhed og bliv set i hele verden, - vi kræver ingen commision men linker direkte til Hotellets egen bookingside, - eller vi sender en mail eller booking request direkte till virksomheden.

right
buttum